Plastová okna

Plastová okna a dveře Rehau

Nabízíme plastová okna vyrobená z profilu Rehau. Proč si zvolit právě plastová okna Rehau? Jejich tepelně izolační vlastnosti jsou nepřekonatelné a zvuková izolace téměř pohádková. Hodí se jak do kanceláří, panelových a bytových domů, tak do rodinných domů po rekonstrukci nebo novostaveb. Také ve speciálním provedení do nízkoenergetických nebo pasivních domů. Zákazník může využít i dotaci zelená úsporám. Plastová okna se vyrábějí z prvoplastu bez použití recyklátu. Jejich základem je izolační dvojsklo, celoobvodové kování a celoobvodové těsnění na rámu okna i křídle. Mají čtyři polohy kliky (otevřít, zavřít, ventilace a mikroventilace). Plastová okna mají standardně osazené dvojsklo, za příplatek lze také osadit trojsklo. Plastová okna se vyrábějí jak v bílé barvě, tak v různých dřevodekorech nebo barvách odpovídajících vzorníku RAL. V nabídce tedy najdete plastová okna Rehau v 5-ti nebo 6-ti komorovém provedení, které jsou z hlediska designu velice elegantní a mají moderní vzhled a vysokou užitnou hodnotu.

superspeed se představuje:

Uvažujete o tónování autoskel na Vašem voze? U nás najdete specialisty přímo ve Vašem městě. Pro každé město uveřejňujeme pouze jednu firmu s nejlepšími referencemi, nejvyšší kvalitou služeb a dlouholetou praxí v oboru.
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.