Chiptuning Seat pro váš vůz

Pokud vám vadí zbytečně vysoká spotřeba vašeho vozidla Seat, a rádi byste ji účinně snížili, vyzkoušejte Chiptuning Seat Nymburk. O co konkrétně jde? Pro zvýšení výkonu motoru Seat se využívá úprava softwaru řídící jednotky motoru vozidla. Umíme upravit software tak, abyste jezdit úsporněji, pohodlněji, co je také důležité, o mnoho bezpečněji. Jaké úpravy vám chiptuning přinese? Dochází k navýšení výkonu motoru, a k navýšení točivého momentu. Úpravy přinesou i účinné snížení spotřeby paliva, a to až o 15%. Úpravy se trochu liší vozidlo od vozidla.

Pro koho je vhodný chiptuning

Chiptuning je vhodný pro každého majitele vozidel s elektronickou řídící jednotkou. Pro majitele vozů je zde například Chiptuning Nymburk Audi, Chiptuning Mělník Škoda, nebo také Chiptuning Mladá Boleslav. Díky profesionálním úpravám získáte silnější vůz, budete mít lepší kontrolu nad svým vozem i v krizových situacích, a mnohem lépe se vám bude předjíždět.

Různé podmínky pro provoz automobilu

Výrobci automobilů vyrábějí motory a vozidla pro celosvětový trh. Ovšem každá země má trochu odlišné podmínky pro automobilový provoz. Výrobci tedy přistupují na kompromisy, a nastavují řídící jednotky a jejich parametry univerzálně. Chiptuning Škoda vám tedy pomůže optimalizovat řídící jednotky u vozidel Škoda pro konkrétní podmínky, ve kterých vozidla jezdí. Zohlední se i používané palivo, a styl jízdy majitele vozu. Podobně je tomu i u ostatních značek automobilů.  Profesionální úpravy dokážou také účinně vyřešit problematiku palivových filtrů. Ty je možno z vozu odstranit, protože mnohdy snižují výkon vozidla. Pak následuje softwarové vypnutí funkce DPF. Zanesený filtr totiž znemožňuje správný odchod zplodin, a jeho výměna stojí nemalé finance. Toto řešení je možné pro mnoho typů vozidel, především pro vozy koncernu VW a PSA.

Příspěvek byl publikován v rubrice Auto, moto, Cestování, E-shop, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.