Ty pravé jezdecké potřeby

Milujete koně? Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. Je tomu skutečně tak. Každý by se o tom, alespoň jednou v životě měl přesvědčit. Pořídit jezdecké potřeby dnes již není žádnou překážkou. Důležité je, vybrat si správného obchodníka a poradce, který pomůže s rozjezdem a výběrem. Ideální a přehledný sortiment nabízejí jezdecké potřeby Praha. Jistě každý zákazník ocení příjemný a vstřícný kolektiv, který tvoří ti praví odborníci v oboru.

Rada, pomoc, potěšení z nákupu jezdeckých potřeb

Obchod plný jezdeckých potřeb pro jezdce i koně je podporou a oporou zákazníkům již od roku 1993. V té době společnost patřila k prvním, které začaly poskytovat jezdecké vybavení a s tím spojené služby svým zákazníkům. Dnes se společnost rozrostla natolik, že je schopna nabídnout svým klientům jezdecké potřeby pro děti i dospělé v prostorách dvoupatrové budovy. V prostorách budovy je o zákazníky skvěle postaráno, nežli si vyberete jezdecká sedla či jiný sortiment, vaše děti se zabaví a vy si můžete nákup zpříjemnit šálkem čaje či kávy.

Sortiment šitý na míru

Pestrost sortimentu a služeb určitě stojí za zmínku. O své zákazníky se stará společnost tak, aby se vždy rádi vraceli. Vybavení pro jezdce je pestré, v nabídce jsou jezdecké boty, vesty, saka, košile, jezdecké rajtky, a to dětské, pánské a dámské rajtky, chapsy, klobouky a v neposlední řadě společnost myslí i na bezpečnost svých zákazníků a poskytuje široké spektrum jezdeckých přileb od různých výrobců a dodavatelů. Aby nepřišli čtyřnozí miláčci zkrátka, je obchod vybaven sortimentem i pro ně.

Správné osedlání a kování je základem šťastné projížďky

Sedlání- základ celé práce. Osedlat koně není jen tak a rozhodně to chce cvik a pečlivost. Vybrat to pravé a skvěle padnoucí sedlo na koně je „kumšt“. Zákazníkovi, který má svého koníka v oku a ten správný typ sedla si vybrat dokáže, pomůžeme už pouze doladit detaily. Ale jsme schopni poskytnout i doplňkovou službu takzvané pasování sedla na koně. Služba je založena na maximální možnosti vyjít vstříc zákazníkovi. Tým odborníků přijede až do stáje zákazníka, koníka pečlivě změří, vše vyladí a už nic nebrání tomu, aby bylo vybráno a případně upraveno skvěle padnoucí sedlo. Dalším důležitým prvkem je kování a správné okování, aby se koníkovi dobře poklusávalo a byl spokojený nejen on, ale i vy. I podkovářské potřeby jsou součástí zboží, které je nabízeno zákazníkům, co milují koně.

Příspěvek byl publikován v rubrice E-shop, Sport se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.